selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Feb 25, 2012

aman dan bahagie




huhuhuhu.....aku hepi sangat2 hari nie....kenape ek??hehehe fikir aa sendiri...
ape2 punn aku rase aman sangat2 n bahagie sekali hari nie...
musuh ketat dah tade.....huhuhuhuhu...ok2 lupe kan saje....
skrang nie asal bkak PC jer msty aku nak tukar wajah blOg aku nie...nape erk??
entah aa....ske hati fikiran aku lah....Org kisah ape kan??
erm Ok lah rse nyer tade ape nak cakap dah....Ops! lpe plak,
aku harap kOrang punn akan hepi n bahgie cm aku jgak k....hehehhehe
ok lah nak blah dulu ...nak g hadap nOvel JANGAN GANGGU LENA KU 
karya haiza najwa....memang best...aku harap kOrang tak lps kan peluang membace nyer k...
heeeee.....ok lah bubye n wassalam

p/s: sentiase TERSENYUM ye ^_^ 


Feb 24, 2012

capik deh




haaaa......letih letih letih letih letih sangat2....2-3 minggu aku sibuk betul...
eyer lahh...sukan baru jer habis.....pas tuh skang tgh pekse UPP1...
tapi aku rase cm tak pekse lngsung......mane tak nye?pekse UPP1 nie bkn cm selalu....
kerusi n meja jarak2...tp thn nie wat cm test biase2 jer....ai maklum lahh...
masisupa antare skOlah2 dah nak dekat daa...seminggu jer lagi....lebih2 lagi skOlah keteOrg
thn nie jadi tuan rumah plakk....lagi aa ker sebuk nye?kOrang sebuk tak?hahahhahahaah
ok2 pape hal,kOrang dOa kan aku pekse lulus sume erk?tapi aku rse,math n BAT aku 
memey kOmpem dah failed.....eyer aaa....TAK PANDAI cm mane erk?tape2....
papehal kene USAHA  !! usaha tangge kejayaan kan?
yeah!! hwaiting dayah!! jgn gabra2....masih ader mase lagiiii.......
ok lah smapi sini sje.....mau blah dlu....k daaaaaaaa ~,~






p/s: tgh KEPANASAN Oleh seseOrang





Feb 12, 2012

wOrdless sunday -beg pOlka dOt kU





p/s: beg pOlka dOt aku....aku suke sgt2 dgn pOlka dOt...tQ kat
akak kesayangan aku makchU imah cOz dye yang kasi......cntek kan???heeee ciap ader
mOnyet gituuu.....hohohohoho "JANGAN MONYET"!!! ^_^

Feb 5, 2012

fObia oh fObia ~,~



haaa...ape itu fObia?tahu tak?kalau tak tahu,g semak kamus dewan...hehehheheh
mlas lah nak explain kat sini....Ok2 kOrang ader tak fObia dgn pape ker?
aku?aku ader lahh....LIKE what? haaa...aku takut giler ngan darah,bunyi kapal terbang Or helikOpter..
asal erk?entahh aa....memang aku cm tu kOwt...kalau bunyi tuh,aku tak lah takut sgt...cme seram jer
ttbe lah kapal tuh terhempass kat bawah kite?tak ke nanya cm tuh?hahhahahha
Ok2 aku nak cter pasal placenta : smlm mak aku cuci placenta....memang aku tak tengOk aa....seram aku...
ttbe ader waktu mak pnggil aku g cari kain putih nak balut placenta tuh,cOz nak tanam
aku g lah dgn rela hati cari...biler dah jmpe tuh aku tnye lah kat mak...
ok tak kain putih nie....sebab tuh jer yg dapt cari...ttbe mak bukak pintu tandas cOz nak tengOk
kain ape yg aku bawak....terkejut tahap nak pengsan biler aku tengOk mak pegang placenta tuh..
yukss! berdarah weiii......DARAH oh DARAHhh......terus aku pusing 270 darjah....huhuhuhuhu
memang lngsung tak pndang daa....ape lagi mak suruh pnggil mah cOz aku nie 
memang tak bleh nak diharap kan....last2 pnggil jerlah NURSE fatimah tuhh...hohohoho....
baru lah betul......pas dah siap cuci tuh,mak n abg terus tanam.....
mne bleh tnggu lme2...wat ker busuk kan?dah aa tanam pas isyakk....seram sejuk punn ader...
haaa...ok lah cmpai sini sje.....wsslm

p/s: smlm teman abg gali lubang nak tanam placenta,ttbe ader sesuatu bertenggek kat kaki aku..
aku suluh lahh...terkejut bkn kepalang KATAK b'tenggek atas kaki aku...
ape lagi memang aku LOMPAT tnggi2 n terus masuk rumah basuh kaki...mmg SENGAL pnyer katak..dah aa besar....eiuuuuuuu @_@

wOrdless sunday:new nephew



muhammad danish amsyar bin mohd taufik
4/02/2012
3.07kg.
HKL.

moga danish menjadi anak soleh. amin...

syukur alhamdulilah....sye dapat ank sdare baru!
cOngratess tu PIK ku n kak nur n aQil....huhuhu abg lOng dah ader adek skang.....tahnish skali lagii...



ayah dan danish :)

 

p/s: ader cm mke achik dye tak???hehhehehhe ^_^

Animated Rainbow Moustache