selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Oct 22, 2014

si dia

hello semua...alamak! dah lame dok ngepost kat blog buruk nie...maaf ye abang2 n akak2 semua..bukan tak nak post ape2 tp busy siket..ye lah keh kan sekarang seorang petani berjaya...hehehhe...lagi pon sekarang dah nak hampir sangat dengan final exam..haaa awak2 semua doa kan saye ye semoga lulus dengan semua subjek...sebab kalau keh gagal dengan subjek2 yang keh ambek kemungkinan keh akan di tendang oleh ipah nie...oh my ALLAH hamba mu ini tak sanggup nak kne tendang.....AMEEN... :)

eh eh eh macam dah lari drpd tajuk asal nie...erm SI DIA?hahahahhah macam kelakar jer kan?mmg pon...adus! keh ader lah syok sendiri dengan dak kelas keh kat IPAH nie...tp entah lahh...keh sedar lah keh nie dok lawa pon mcm orang lain....lagi satu entah2 dye pon dah ader berpunya dah pon....ermmmm pasrah dengan segala gala nyerr....huhuhuhu cewaahhh!! ayat tak boleh blah
hahahahha si dia tu jgak sebenar nyer muda setahun dari aku.....adoiiii.....tak penah2 aku minat kat orang yang lagi muda drpd aku.... 18 kodd.....kikikikikik
mcm kelakar pon aderr.....tp zaman sekarang mmg mcm tu kan??cinta n suke tak kenal usia...ahakss!!
mengapa? mengapa? haisssshhhh.....jangan lah dayahhh...jgnnnnnn....nie dah lah ader depan mate plakk....dok ngushaa....besttt jerrr.............hahhahahahhahahahahhaha
eh eh dok tahu nak ngepost ape dah nie....ok lh doa kan keh dapat jawab final exam nie yeee......bittaufiq wannajah fil imtihan in shaa allah :))))

Aug 7, 2014

Hidup seOrang pelajar IPAH

holla....walla...ceh ceh ceh...dah lame kome dok nyonteng blog sengal nie kan?hehhehe
busy kodd...ye laa kome dah smbung blaja balik lpas STAM thn lpas...kikikik
ha?result STAM??ahaks! mmg tak lulus laa...rosib satu...tauhid dan mantiQ...haishh...
geram sungguh...tp nak buat mcm mane kan?takdir kodd...haaaa...ikot kan thn nie kome repeat STAM...tp dah dapat masok IPAH mmg dok ambek lerr...huhuhu lebur hangus mcm tuhh jerr d uit bayaran STAM...dalam nak dekat RM200 jgak laa habis...ape?IPAH tu ape kebende?? Institut pertemuan antara hati kodd....hahahhahah takde laa...gurau jep...IPAH tuh its meaning INSTITUT PERTANIAN AYER HITAM...perghhh belajar pertanian kodd...hahhahaha pertanian pon pertanian laa...
ramai yang terkejut biler aku ckp aku apply IP nie....ye laa kome dah lari daripada bidang agama...erm nak buat mcm mane kan??aku dok mampu nak msok u...hehehhe
ok berbalik drpd tjok post kat atas tu...erm  gilerr laaa masok kat sini...time minggu orentasi adalah minggu plg nyampah sekali...geram ponn ader...dah lah kne tdo pkol 3 pg lbhh...mmg terbaik laa...pastuh time explorace kne seluk tgn dalam najis lembu...kikikiki dalam 2 hari jgak laa bau tuh dok hilang...tu pun puas sental dgn pewangi...rase2 kalau kome dok sental dgn pewangi mmg lmbt lagi lah kodd nak hilang bau nyer...ahaks!ok dri segi roomate,dalam bilik 202 ader dlm 5 orang termasok aku...4 orang ok laa...kome boleh masok tp yang budak kedah nie....hampehh jerr...suke meminjam barang orang lain..antara nyerr aku laa...kasut sukan aku dirembat nyerr...padahal kasut sndri ader jer...memntang kasut dye kotor...malu lattew nak pkai...ye laa die kan budak hot??sangatttttttttttttttttt....eh eh eh tukar cter lain laa....mengutuk pulakk...dah lah baru pas raye kan?syawal pon dok habiss lg...hehehhe kosong kosong ye.... Seterus nya,lecturer kat sini so far ok jer...baik semua...i loike!! makan pon ok...hahhahah ttbe sebut pasal mknn...lpar lah plokk...dah laa nak dekat time mkn dah nie...course plakk dok pilih lgi...antara sem2 tawpun sem3 baru boleh pilih...subjek sume susah..antara nyer kejureteraan dgn tanaman industri...susah gilerr babeng...ha! cakap pasal jentera...best giloss...kat IPAH nie pljr daapat bwak traktor n treler...haaksss jeles dop?jgn jeles k...hehehheh 
alamak!! ader hal laa...sory sesangatt..ader org pnggil nie...pape hal kte smbung nnti yee....BTW kome kasi aokme tngok pic2 kome berselfie dgn pljr IPAH kat sini yee...daaaa muaahhh3













p/s: dok kat sini makin hitam n dok kurus2 pung...ahakss!!!

Animated Rainbow Moustache