selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Oct 22, 2014

si dia

hello semua...alamak! dah lame dok ngepost kat blog buruk nie...maaf ye abang2 n akak2 semua..bukan tak nak post ape2 tp busy siket..ye lah keh kan sekarang seorang petani berjaya...hehehhe...lagi pon sekarang dah nak hampir sangat dengan final exam..haaa awak2 semua doa kan saye ye semoga lulus dengan semua subjek...sebab kalau keh gagal dengan subjek2 yang keh ambek kemungkinan keh akan di tendang oleh ipah nie...oh my ALLAH hamba mu ini tak sanggup nak kne tendang.....AMEEN... :)

eh eh eh macam dah lari drpd tajuk asal nie...erm SI DIA?hahahahhah macam kelakar jer kan?mmg pon...adus! keh ader lah syok sendiri dengan dak kelas keh kat IPAH nie...tp entah lahh...keh sedar lah keh nie dok lawa pon mcm orang lain....lagi satu entah2 dye pon dah ader berpunya dah pon....ermmmm pasrah dengan segala gala nyerr....huhuhuhu cewaahhh!! ayat tak boleh blah
hahahahha si dia tu jgak sebenar nyer muda setahun dari aku.....adoiiii.....tak penah2 aku minat kat orang yang lagi muda drpd aku.... 18 kodd.....kikikikikik
mcm kelakar pon aderr.....tp zaman sekarang mmg mcm tu kan??cinta n suke tak kenal usia...ahakss!!
mengapa? mengapa? haisssshhhh.....jangan lah dayahhh...jgnnnnnn....nie dah lah ader depan mate plakk....dok ngushaa....besttt jerrr.............hahhahahahhahahahahhaha
eh eh dok tahu nak ngepost ape dah nie....ok lh doa kan keh dapat jawab final exam nie yeee......bittaufiq wannajah fil imtihan in shaa allah :))))
Animated Rainbow Moustache