selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Dec 28, 2013

I'm Back After 1 year ^_^





hye blogger2 sume I'M BACKKK....dah setahun blog aku nie berhabuk kan??heheheh ye laa koi busy dgn stam lepas SPM thn lepas...alhamdulilah ok2 jer result spm aku....2A jerr....lulus sume tapiiiiiii bahase arab aku tak kreditttt weiii...tak taw lah cm mane BA aku boleh lingkup...adus! tuh jer yang aku boleh kasi ...nak wat cm mane kan??aku bukan lah terer cm mane poonn....syukur ape yang ALLAh kasi kat aku..
alhamdulilah aku dah tamat diploma STAM...huhuhuhu pra-universiti kat KULLIAH AL-LUGHAH WADDIN AS-SULTAN ABU BAKAR PEKAN PAHANG...
result in sha allah next year dlm akhir bulan 1 tawpun awal bulan 2....in sha allah ok kodd...
tak yakin lah coz susah giler waktu jawab STAM...macam orang gilerr jerr...
dengan tak boleh nak concentrate dgn hafalan....
erm jadi nyer sekarang aku dah jadi penganggur yang terhormat...hehehhe
sape penganggur??kiterr GENG!!! erm ader gak apply jawatan guru kafa..=='
tapi aku tahu msty tak dapat nyer...ye lah aku nie bukan semenggah sangat ponn...tajwid pon faham yang asas jerr pas tuh ader hati nak ajar anak org??kekekkekeke lawak antarabangsa betul....
erm pastuh bossan deh kena jawab soklan orang yang 

bosan betul dok cm nie....asal chat dgn kawan kat FB tawpun jmpe msty tnye...
"dayah wat pe sekarang? keje ker?blaja lg ker?"
arghhhh bosan jawab bende yang sme jerr......

answer is: koi tanam anggur jer kat depan umah koi....kalau nak beli laa,datang jer kat umah koi kat dong...ader diskaun 19%........puas aty koi 
Like ·  · Promote · 


kalau korang jadi aku lah kan,korang nak jawab ape erk??
huhuhuhuh baru2 nie 2 minggu kat umah ngah aku kat KL....best gilerr dapat jejalan...ok lah daripada aku duduk terperuk kat dong nie dgn tak buat pape ponnn......tarappapa....
ok lah pape ponn korang doa kan aku yang terbaikk ok...moge2 thn 2014 ni lebih baik daripada thn2 yang lalu... in sha allah...
bak kate hlovate :

“Selagi hidup bersama masa, maka selagi itu juga yang hidup itu dewasa bersama usia.” 

“To live is learn, and to learn is to live. Live. Learn.”

“Kalau ada kemahuan dan usaha, 'halangan' tu adalah satu perkataan yang tak ada makna apa-apa” 

haaaa....setuju dok dgn kate2 hlovate kat atas tuh??yeesss! kite same...pape ponn life must go on!!!! 
ok lahh salam rindu buat u all sume....mintak maaf sebab dah lame tak mengupdate blog aku nie...hehhehehhe k assalamualaikum :)




















No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache