selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Sep 15, 2012

trial....trial...trial


halluuu....dah lame aku tak mengupdate belog burukk nie....wOoot...wOoot busy kOdd...
haaa...sekarang nie dah trial SPM koddd.....sO far ok lah tapi MATH aku tak yakin lah...
sejarah n sains pOnn same....math dah lah tak pernah lulus ....hehehheheheh
bengap siket lah bab2 mengira nie....nak kne ingt tuh,nak kne ingt yang tuh plakk...
pOning lalat lahhh....erm ...
skang nie tinggal paper Ekonomi Asas n Bahasa Arab Tinggi jer....
haaa...nie lg prOblemm...BAT tuhh....adusss!!
kne hafal esei kOdd...dah lerr aku dah lame tak menghafal nie sejak pas SMA thn lepas..
Oh mY englisshhh!! tak nak ingt dah pasal SMA daaa...
dah lerr jayyid jerr kOddd.....sedihhhhhhh....erm pape jerlah kan???janji rOckk-_-'
erm berbalikk dgn trial tuh,erm kOrang2 dOa kan aku yeee....
nak dapat markah tinggi....nak g program skOr A kat SMA pdg Tengku....
huhuhuhu...seminar sape yang tak nak kan??
pape hal,FIGHTING!!!! HWAITING!!! GUD LARK dayahhhhh!!! u can dO itt..
ok lah nak berundur diri dlu....dah 2 pagi dah nie....k salam

p/s: wish me luck yaaaa....lOVe u :)


No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache