selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Sep 22, 2012

ForEver AloNe :)



Hari neyh saya nangis sebab awak . Tapi saya cuba sembunyikan KESEDIHAN itu  dan cuba mengukir SENYUMAN :)

makancilimestiterasepedaskan!


huhuhuhuhuhu......berjumpa lagi kte kan???lalalalalla.....ari nie nak cter pasal ape yek???tara
idea lah....ader sape2 nak kasi idea tak??
huhuhu dipersila kan...erm ari nie mcm biase aku tak nak bebel panjang...coz takott korang bosann pulakk..
eh eh ader aku kisah ker??blog aku,suke hati aku lah kan??ape daaa....
huhuhuhuhuhu....sape yang mkn cili dye yang terasa pedas nyer...lalalalal
pape jerlah kan....cume aku nak tnjok sket kate2 nie...usha2 facebOok ttbe jumpe plak
bende yang amat bermakna nie....sesuai sangat lah untuk korang sume...
ok lah selamat mengusha....dan selamat beramal....assalammualaikum:)


Tak mati pon tak couple. Berapa ramai yang mati sebab single? Takdak kan? Sabarlah sahabat, jodoh setiap dari kita dah ditentukan olehNYA :)

kalu pgng anjing bleh je kte nk samak tp kalu pgng bkn mahram kte bleh samak ke.?acane tuh?
#renung2kanlah

sempat menggedikk sekejap dgn atam tadi...snap2 pic nie kjap...hehehhehe...MyBoboboiPink:)



p/s: SAPE YANG MAKAN CILI DIE YANG TERASE PEDAS NYER:))


Sep 15, 2012

trial....trial...trial


halluuu....dah lame aku tak mengupdate belog burukk nie....wOoot...wOoot busy kOdd...
haaa...sekarang nie dah trial SPM koddd.....sO far ok lah tapi MATH aku tak yakin lah...
sejarah n sains pOnn same....math dah lah tak pernah lulus ....hehehheheheh
bengap siket lah bab2 mengira nie....nak kne ingt tuh,nak kne ingt yang tuh plakk...
pOning lalat lahhh....erm ...
skang nie tinggal paper Ekonomi Asas n Bahasa Arab Tinggi jer....
haaa...nie lg prOblemm...BAT tuhh....adusss!!
kne hafal esei kOdd...dah lerr aku dah lame tak menghafal nie sejak pas SMA thn lepas..
Oh mY englisshhh!! tak nak ingt dah pasal SMA daaa...
dah lerr jayyid jerr kOddd.....sedihhhhhhh....erm pape jerlah kan???janji rOckk-_-'
erm berbalikk dgn trial tuh,erm kOrang2 dOa kan aku yeee....
nak dapat markah tinggi....nak g program skOr A kat SMA pdg Tengku....
huhuhuhu...seminar sape yang tak nak kan??
pape hal,FIGHTING!!!! HWAITING!!! GUD LARK dayahhhhh!!! u can dO itt..
ok lah nak berundur diri dlu....dah 2 pagi dah nie....k salam

p/s: wish me luck yaaaa....lOVe u :)


Animated Rainbow Moustache