selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Mar 30, 2012

busy busy busy



hye cantek! hye hensem! ape kabar sume?harap2 sume sihat lah ye...
ai maklum lah skang nie asyik musim hujan jer kan??jge2 lah diri tuh....
di kesempatan nie aku nak mintak maaf lah yee cOz dah lme tak  mengepOst kat blOg nie...
skarang nie aku busy sgt2.....keje semakin bertimbun-timbun....
eyer lah kan?thn nie aku ambek pekse besar yg menentukan hala tuju HIDUP aku...
hehehehehhe TUA dah kan aku??aloaloalo malu aa plak...huhuhuhuhu
dOa kan aku ye....lgi 1 skang nie baru habis UPP1 ...adus! agak mengecewa kan jgak lah 
cOz mathematics aku FAILED weiii....arghhh!! mmg MEMALUKAN betul.....
cm mane lah pekse betul2 nnnti.....uish3 tape2 mase ader lg....hwaiting!!!
cewah! huhuhuhu....ok lah ader kje nak wat nie....
nnti kalau ader mase,aku akan tulis lagi yee...kalau aku diam jer,jangan marah yee...
tuh tande nyer aku busy.....ok lah daaaaaa WSSALAM >,,<

p/s: TUISYEN siang mlm taw....sedih betul ~,,~




Animated Rainbow Moustache