selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jan 6, 2012

orentasi fOm1 asrama ~,~




tak jwb dOse taw....hehehehhe fuhhh penat giler ptg nie...nie tak masuk lagi ari esOk
dgn luse...kOmpem penat wei....tapi bende tuhh aku tak kisah sgt lah..
yang aku kisah nyer aku plak dpt sekumpulan jadi FASI dgn awie,nabil n ikram...
nyampah betul aku...yer lah dah aa aku mmg tak baik sgt dgn nabil n ikram..
ader jer dOwg carik pasal dgn aku....walau pun aku taw mmg bkn salah aku pun...
kalau mmg salah aku tuh lain aa cter nyer kan??ahh lpe kan psal aku n dOwg tuhh...
nie lagi satu hal,awie lah asyik tnye psal ikram n nabil jer kalau dOwg tak de same2 dgn kteOrg..
bajet cm tak bleh buat jer kalau tnpe dOwg?tak luak punn kalau nabil n ikram tak der...
kan...kan...kan? kalau kOrang lah kan,bengang tak?eish3....kalau aku mmg sah2 dah bengang...
asal lah aku kne masuk kmpln dgn dOwg....haaaa...kOrang jgn salah pham...
bkn aku nak kutuk awie,aku suke kawan ngan awie,cme kalau bab2 kwn aku,
lebih kan laki2 drpd kawan sndri mmg tak lah! 
di tambah plak dgn dak fOm1 yang blurr...sebahagian plak satu patah aku cakap
mcm aku ckp tuhh lawak sgt....pdahal tak pun....entah bende yang dOwg gelakkan aku 
pun tak taw...heiii ssah jgak jadi SENIOR nie?baru lah aku pham cm mne jadi kakak
plg tua dlm skOlah....sumpah! aku tak suke.....nyesal plak vOlunteer nak jadi fasi dak fOm1
ari tuh....eyer lah teruje tak pernah jadi fasi...haaa kan?dah terkene kat btg hidung sndri...
aduss! ya ALLAH! sOk dgn luse ader lagi....
mak aii mmg letihh aa menghadap dak2 asrama nie....benci...bencii...bencii
heh! nasib baik aku tak dOk kat asrama.....syukur sgt2.......
erm Ok lah jari-jemari aku nie dah nak krem dOwh...
lain kali kte membebel lagi erk....
k daaaaa wsslm ^_^

p/s: sape sini yg pernah jadi fasi?  LIKE-LIKE ~,~


No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache