selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jan 7, 2012

Orang LIDI cik dayah


tak jawab dOsee....kalau awak jawab sye KISS skit...muhahahha...ari nie
aku tak nak membebel...cme nak tnjOk kan lukisan LIDI hasil tgn aku...
hohohoho ape lah nak bangge ngan tulisan lidi tuh kan??sume Org bleh wat...termasuk lah aku sekali..
hehehhehhe aku memang HEBAT kan....HEBAT taw bkn nyer HABAT...
hhuhuhuhu....never mind....ok lah awak2 sume...
sye nak berundur diri dulu...ader hal nak wat..nie lain kali kete membebel lagi.
ok??daaaaaaa....wsslm ^_^

haaaa.....kiut tak lukisan LIDI aku??^_^

p/s: cumil kan??kalau cumil LIKE ler bnyk2.....hehhehehhe

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache