selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jan 22, 2012

kegilaan aku


assalamualaikum kUm kum...tak jawab dOse...heheheheh

fuyo fuyoo fuyoooo . tengok iPhone 4s tuh ! dah cukup besar sebesar alam aku letak gambar nih tau . ahaksss . awesome gila kan ? comelnya haih , nak nak lagi kalau kaler putih ! fuuh . boleh meleleh air liur aku bila tengok gadget yang superb nih . cantik , menarik , tertarik , kau memang da'bomb ! haha .
cumil kan?kan?
eh eh eh...biler lah aku akan dapat bende alah tuhh....uhh dalam mimpi jerlah dayah Oiiii...
duit tade berangan nak iphOne tuhh...kih3...
erm tape lah berangan pun berangan lahh...jnji rOckk!
haaa...kpd sesape yg nak belanje aku iphOne tuh,jgn segan2 bgtaw kat aku erk..
aku dgn BANGGA DIRI nyer menawar kan diri.....heheheheh
ok lah aku nak mengundur diri dlu...
nak g lipat kain yg berlambak kat umah nie...hehheheh k daaa wsslm





p/s: ader sape2 nak belanje aku tak??bg free2 jer...~,~

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache