selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jan 22, 2012

celita sheram- Hantu KLCC


hui...hui....kite kembali lagi dengan cter sheramm...
sape yg nak bace celite sheram aku???hahahhahaha
seram tak seram lah jgak...tapi bOleh lah tahan.......ok2 aku taw kOrang,kOrang dgn kOrang
mesti dah tak sabar kan???alah2....buat sesabOr k....
celite nie tataw lah kOrang ske ker tak??cme nie jer yg dapat aku wat...
bg yang tak ske tuh,sOwie sgt2 k......ok lah celite nyer begini.....~,~

___________________________________________________________________


Baik-baik bila pergi ke KLCC !! Bawa kawan dan jangan sorang-sorang. Kisah benar yang mengerikan lagi menyeramkan ini terjadi kepada seorang staff lelaki yang bername Ahmad.
dia bekerja di tingkat 40 bangunan KLCC.

Pada hari tersebut (hari Khamis malam jumaat) Ahmad ada membuat kje Overtime
 dan terpaksa pulang agak lewat kira-kira jam 11 malam sendirian. Sampai di depan lif, dia pun tekan tombol untuk turun. Kemudian,pintu lift terbuka tanpa ada siapa2 didalamnya. Dia masuk dan tekan tombol “G” untuk ke Ground floor.

Tetapi entah mengapa, lift yang dia naiki itu terus naik ke atas, tidak turun ke bawah. 
Ketika sampai di tingkat 59, lift tersebut berhenti. Dan pintu lif terbuka… kemudian masuklah seorang perempuan yang cantik dan menawan sekali sambil tersenyum manis. 
Dia tak pernah melihat perempuan itu sepanjang bertugas di KLCC. Perempuan tadi pun masuk dan berdiri di belakangnya.

Dia tertanya-tanya di dalam hatinya… “Siapa perempuan itu, dan kenapa sudah 
lewat malam belum pulang ke rumah?” Mau disapa terasa malu pula, jadi masing-masing saling diamlah. Dalam suasana hening sepi itu, lift tersebut terus meluncur turun dari satu tingkat ke satu tingkat.

Tiba di tingkat 13, lampu lift terpadam dan lift terhenti. Dia mencium bau 
yang teramat busuk, yang mengganggu rongga hidungnya. Bulu romanya tiba-tiba berdiri. Dalam keadaan yang begitu cemas dan seram, dia cuba menenangkan perasaannya dengan membaca apa sahaja ayat-ayat suci yang terlintas diingatannya sambil memberanikan diri untuk menoleh ke belakang setelah lampu lift menyala………

Kelihatan wajah perempuan itu telah berubah menjadi pucat dan riak mukanya juga 
kelihatan amat mencurigakan ….

Dia cuba menjerit untuk meminta pertolongan, tetapi lidahnya terasa kelu dan 
kakinya juga menjadi kaku untuk membuka langkah.

Tiba-tiba, perempuan misteri itu mula membuka mulut dan berkata ……..

“Maaf ya… saya terkentut tadi… abang jangan marah ya ?”

_________________________________________________________

p/s:cm mane??Ok tak???best kan???sheram tak??
kalau sheram,LIKE LIKE LIKE bnyk2 kali k....hehehhehehe tQ2 wsslm ^_^

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache