selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jan 23, 2012

ape itu maaf?-_-'



kemaafan?ape itu kemaafan?
aku susah nak maaf kan kau dah....asal erk??entahh...aku pun tataw...
lps ape yg terjadi dlu antara kite,aku dah malas nak ambek taw pasal kau...
wah wah wah...smlm kau suruh adek kau wish bufday....adek kau bleh cakap..
"tengOk dayah!walaupun kau cakap abg aku SENGAL,dye tetap nak wish bufday kat kau"
haaa.....kalau cm tuh baik tak pyah wish...tak luak punn weii....sucker!
walaupun kau anta mcj kat aku,aku blas tak beerti aku still ske kat kau...
enOugh! aku dah tawar aty kat kau....
sO,jgn nak Over2 plak k......~,~


haaaa....adakah biler aku tgh mrah aku akan berubah jadi cm nie?-_-'
p/s: eh eh eh ape yg aku merepek nie?entah..aku pun tataw...-_-'

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache