selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Dec 14, 2011

terjahsanasini



tak jwb dOse! kalu jawab sayangg...kabare?dah lame aku tak mengepOst n membebl kat sini kan??
rindu rse nyerr...hehehehhe huh! ayat same jer aku nie kan??
erm ari nie aku nak membebel sikett...ari nie skang dah 14/12/2011...
tade ape2 yang best pun tarikh nie...skang aku kat kajang...tidur umah tam..
saje jer nak habis kan cuti2 nie kat sini...TUISYEN?huh! terbengkalai sje ...hukhukhuk..
lain dirancang lain yang jadii...ok skang dah 4 ari aku kat kajangg...
tak wat pape punn kat sini...tlOng tam jerr...hahhahahaha kat umah sendiri pun tak terjage,
ader hati nak tlOng kat umah org plak...tak malu kOdd..-_-'
heheheh whateverrr! erm sO,ari nie aku tade keje,jadi,tangan aku nie ttber jer jadi gatal laa..
hahahhahah...ape lagi aku pun terjah2 laaa...tukar yemplate belOg nie...tataw aa lawa ker tak??
ok kerr???erm lantakk aa....janji aku bahgiee..tapi2 satu jer yang memening kan aku! 
asal tiap kali aku nak tekan design kat dashbOard ade prOblem erk??
kOrang ader takk???pleaseee aaa tlOng aku...

#apeapejerlah...kbaiiiii ^^

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache