selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Nov 28, 2011

:))


tak jwb dOse taw! kalu awak jwb sye kasi KISS cket...muahahahha....huhuhu kidding!
ari nie ari isnin...nOthing special pun...bOring lagi ade laaa...
tak tahu nak wat ape daa....aku nie sejak 2 menjak tade mende lain yg aku wat,
layan FB,blOgging,nOvel n paling penting tengOk kOrea kat maaduu..
best kOdd.....huhuhu bnyk jge dah cter kOrea aku layann...
kOrang aku saran kan pegi aa sign in maaduu...bagi yg tade lagi tue sign up aa dlu..
kalu tak,tak buleh nak bukak...best giler tengOk kOrea....huhuhu
kOrang2 tengOK tak harimau malaya VS bahrain mlm smlm???sedih kOdd....
ingt kan buleh menang...berie aa aku menyOkong smlm....dah lah ade pkwe aku masOk..
mesty kOrang tertanye sape kan pkwe aku???hohohoho 
haruslah nazmi faiz mansOr a.k.a NAMI !! hohoho....gurau jerr..
main2 jerlah...bkn ske sgt pun..ske jer cara dye bermain..
spt permain KAKA dye tue..naik giler aku tengOk dye main smlm...
memang terbaikk aa....tapi sume itu hanya sementara....last2 dOwg klahh...
walau cm mne pun dOwg dah wat yg sehabis mungkinn..mybe bkn rzeki kOdd...
insyaALLAH wat yg terbaik lagi next perlawanan...
huhuhuhu...ok lah mau mengundur diri dlu.....ok slam..:)))
tapi walau cm mane pun harimau malaya sudah wat yg terbaikk...tabikk sprintt kat dOwg...

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache