selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Sep 25, 2011

nur hidayah

nur hidayah binti abdullah...:))

salam alaik....:)))

hOlloa everyOne....wat pe tue ptg2 mcm nie??dah minum ptg??aku tak lagi laa...dOk2 layan PC nie...
tadi baru jer habis hafal balaghah...ai maklum lah SMA dah dekat nie...akan kU perjuang kan pada hari tersebut...huhuh ok lah ari nie bkn nak cter psal SMA pun...aku nak explain kat kOrang makne nme aku
yg sedap nie...huhuhu NUR HIDAYAH....cdap kan name aku??ai biase lah mak n abah aku yg isi..
tapi kadang2 sifat aku bkn spt nme nye....bak kte Org, tak sume manusia di lahir kan SEMPURNA..
cewahh bermadah-madah pulak aku nie..ok lah name aku NUR HIDAYAH  :)))))



Nur Hidayah
HidayahPetunjuk Allah
NurCahaya








Apa ada pada 'NUR HIDAYAH' ?

NUR HIDAYAH
NNaif
UUntung
RRamah
HHarum
IIkhlas
DDinamik
AAmanah
YYakin
AAlim
HHarum
Apa ada pada nama?


haaa...macam mane???best tak makne nme aku??sape2 yg same nme ngan aku tue,tue aa makne nye..
harap2 kte perbaiki diri kte klu bende2 yg di atas tue tiada dlm dri kte spt aku nie laa...hohohoho
ok lah tingkat kan PRESTASI kurang kan KONTROVERSI.....bye wsslm

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache