selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Aug 16, 2011

eish3..ape nak jadi??

salam alaik???
huhuhu....ari nie aku tak de mOod nak tulis ape2...
tapi kOrang bace laa ape bende nie....aku bengang betul kalau Orang hina skOlah agame...
menyirap betul aku....ok aa chOw!!


  • semalam aku ade bace status kwn aku...bkn skolah agme aa...entah ape aa dye
    mrah sgt ngan dak2 skOlah agme??mmang aa dak skolah agme bkn baik sgt pun..tapi ape hak dye nak judge smpai cm tue skali??nObody is perfect ok??
    smpai dye ckp p'kataan yg tak elOk??entah2 kau tue yg lbh teruk..kau pOse ker tak ha??kurang aa phale kau.....dah aa sOkmo date2..melUat aku tngOk...sape yg mkn cili dye yg terase pedas nyer...hahhah ok bye!!
    2 hours ago · Privacy: ·  · 
      • Suhaimi Vyperz ‎2 la,ade owg ckp "dont judge the book by it cover"..bkn nk siasat dlu pn sblum tuduh2 right??
        2 hours ago ·  ·  1 person
      • Siti Natrah mulut manusia bkn leh dtutp mcm mulut ..................... so, biarkan. :)
        2 hours ago ·  ·  2 people
      • Siti Aishah Rlax2,sbr2..
        2 hours ago ·  ·  1 person
      • Dayahdayah Pape Jerlah Siti Natrah: betul tue kak..tapi menyirap jerr dye tuliss...dye tulis cm nie...lagi 1 yg sye bengang dye tuju utk SKOLAH AGAME DONG...!!!tue yg tak bleyh sabar...dye tulis cm nie
        ha....ha....ha....
        xleh bla toi aq gan dak2 kolah AGAME cm BABI dlm htn jew do....
        aq xtau la cikgu dye owg ajr aq at kolah....
        xpyh bjt nk kap dak2 ko kai 2dung lbh baik la dak2 2dung lbh lgi truk gan dak2 rmbut prng....puki dah lbos bla la wey.....
        tgok la srut smpai at kolah ko time 2 bru ko tau cm ane t.....
        nk main gle an tgok la...
        DAN KEPADE MAK BAPAK YANG NAK ANTAR ANAK2 KE KOLAH AGAME(DONG) TAK PAYAH LA LAGI TERUK PRGAI DAK2 KOLAH AGAME NIE.....
        sakai kan???
        Siti Aishah: hehhehhe menyirap betul nie kak aisyah
        about an hour ago · 
      • Siti Natrah hmmmmm??? nmpk sgt JELOUS yg melampau, tu yg tak tahan sgt dh smpai taip kat wall tue, kesian nya akk kat die, smga ALLAH bg ptunjuk dn hdyh pd die... org cm tue dyh... tkyahla nk bengang2, akk bkn apa.... rse mcm buang mase jerk... lgpon owg gtu, bak kata ustaz kamal, kpla masuk airrrrrrr~~~~
        about an hour ago ·  ·  1 person
      • Siti Aishah Ni tul2 kuang aja nie..rmove je..haha
        about an hour ago ·  ·  1 person
      • Dayahdayah Pape Jerlah huhuhu....mmang nak remOve dah nie...cme kesian jerrr....huhuhu
        about an hour ago ·  ·  1 person
      • Farah Nabila Dayahdayah Pape Jerlah weh ko terangkan ape yg dye tulis dlm bhse mlayu normal blh x..?? ak nie lembab sket bace bhse mlayu moden nie... heheheh :P
        29 minutes ago · 
      • Dayahdayah Pape Jerlah Farah Nabila: huhuhu ok2...dye ckap:
        hahahhah....tak boleh blah betul la..
        dengan budak2 sekolah agama nie...macam BABI dalam hutan je..
        aku tak tahu la cikgu dia orang ajar ape kat sekolah...
        tak payah bajet nak cakap budak2 kau pakai tudung labuh lebih baik la..budaK2 tudung labuh lebih teruk dengan budak2 rambut perang..
        puki dalam lobos la wei...tengok la surat sampai kat sekolah kau mase tu..baru kau tahu macam mane nanti..nak main gile kan??tengok la..
        DAN KEPADA MAK BAPAK YANG NAK HANTAR ANAK2 KE SEKOLAH AGAME(DONG)TAK PAYAH LA...LAGI TERUK PERANGAI DAK2 SEKOLAH AGAMA NI...
        faham tak farah?????huhuhuhu pe pendapat kau???
        10 minutes ago · 

Aug 14, 2011

penat siket tapi best

salam alaik....(:

hOlla....dayah in the hOuse....huhuhu
fuhhh......penat seharian tak de rase ape2 WALAUPUN pOse....huhuhu
cter dye mcm nie....
pagi tadi aku ikut ABG n KAK LILY g tersang ...kemas umah abg kat klinik tersang...
rumah boleh tahan BESAR dye tapi keadaan rumah terutama kat bhagian dapur agak
mengecewa kan ckit aa...lalalala....but skang dah cntek ok....kume dah cat kan dinding ngan warne bru..
huhuhuhu...cm umah baru aaa plak...kui3....
erm tapi yg sedih nyer...aku tak sihat lOrhh....
sOb...sOb...tape2 dugaan ALLAH buat hamba nyerr....huhuhhu
yg tak boleh blah walaupun tak sihat,boleh lagi bkak PC..wakakkaka....
erm ok laaa...nak g melantak mknn beli kat bazaar tadi...hehheheh k daaaaa....(:::::::::::::)))))))))

Aug 5, 2011

i'm back!!

salam alaikk...(:

hOlla blOgger sume!! rndu sama kita tak??
hehehhe saya rindu sama kamu sume...erm skang kita tak bOleh nak blOgging selalu daa...
ai maklum laaa netbOok dah rOsak....sOb...sOb...sOb..
erm ade hikmah laa netbOok aku rOsak....tak de la aku selalu menghdp belOg tawpun fb..kui3
erm tak pe laa....huhuhu erm nie pun aku gune laptOp abah....hahhahahhaha
erm tak pe laa...dah tak de nak ckp ape....ape2 pun selamat berpuase....
smOge kOrang sume mndpt keberkatan drpd ALLAH...ameen....k bye2
Animated Rainbow Moustache