selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jul 3, 2011

merendet wif mY lovelY kazen




salam alaik...(:

hye blOggering sume!!!hari ari ahad kan???huhu
hari untuk kite bergembira bersama-sama orang yang kita sayang...huhu
petang tadi aku mcj eaah ajak dye jalan2 satu kampung...
huhu ingat kan nak g beli mee durian sebatang,last2 g merendet...hahhaha
g jalan2 naik mOto.....pas 2 singgah di tman dong....sempat laa snap2 pic kat sne..hehhe
sempat lagi tue kami snap2 n candid kat sne...hehhe
ok laa tak banyak aku nak cakap lagi...kat bawah nie aku kepil kan pic2 yang smpat
aku snap kat sane....ok laaa bubye n wsslm...
p/s-cute tak kami???hehheh ^_^

































No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache