selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jul 23, 2011

kajang mari maa

salam alaikk...(:

wah wah wah.....sekarang aku kat kajang wei....cuti cuti cuti malaysia kat sini...tak boleh blah kan..kan...kan??
hahhaha....rindu sgt2 kat tam,hassan n Qurratul ain yg halus tue...
sekarang nie tgh tnggu pik dtg umah tam....tak sabar giler bangang la nak jumpe aQil yg cute lagi hensem tue..
nak cubit2 pipi dye yang tembam lagi gebu tue...
smlm aku ingt kan tak jadi la nak g kajang ....mane tak nyer tnggu abg smapi pukul 8.30 mlm...
tak p'nah aku g kajang tgh2 mlm mcm tue...lalalalal
smpai umah tam dlm pukul 1.00 pagi laa....
singgah mkn supper kat KFC....wOw!!! aku tak pernah mkn mlm2 taw....
huhuhu....everything is okeyh right nOw!
tadi baru jer pas menggOdam BLOG kak saadiah....kah3 fully is FINE..FINISHLY!! i'm GREAT...yaaa
wah...wah...wah BAJET sungguh kamu yaa...
yahh....aQil dah smpai tadi...makin cute!!!!huhuhu...makin tnggi
i like!!!......erm wei korang aku nak wat cerpen tajuk baru tapi aku dah kehabisan idea....teringin sgt2 nak wat
cerpen HANTU pulak tapi tak taw nak wat cm mne??erm korang tlong la aku....hahhaha
erm ok laa nie jer aku nak ckp...pas nie nak g jln2 ngan familY aku...jgn jeles maa...
ok bubye n wsslm....

2 comments:

  1. mmg tak bleh blah arr org tu.datang key el tak singgah UK pom...at least kaling kaling ler 0196151***...huk huk mentang2 jumpa anak sedara yg encem, tak ingat anak sedare yg tak encem.kecit ati sampai raya:(

    *sob sob* nanges macam budak kecit

    ReplyDelete
  2. Opss!!! sape kate yah tak ingt????
    Org ingt laaa....org ingt jadi singgah umah ngah???tapi abah tue ttbe kate tkut lambat...
    org nangis taw coz tak dapt jmpe ngah n anak2....rndu glerr bangang.....:'((((

    ReplyDelete

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache