selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jul 12, 2011

huru hara



salam alaik...>.<


korang2 kat sekolah sekarang dah huru hara wei...dlam 1 hari ader jer yg kne histeria..masuk ari nie
dah 3 ari dah terjadi....ape laa nk jadi ngan sekolah...2 laa wat hal yg bikin dowg PANAS
tadi first time aku tengOk..dak2 menjerit2...meracau2...mak Oii seram giler...mule2 dgr mmang seram..
tp dah lme2 aku dah ok...bace ayat kursi laa wei...p'banyak kan berselawat ckit..
harap2 bukan aku laa yg kene plakk.....simpang malaikat 44..
ingat kan dlu dah ok daa....eyerr laa ramai yg kene waktu sebelum cuti 2 minggu bln 6 lps..
tp tak sangka b'ulang balik dan t'jadi pada pljr yg same jgak...
eish3 cian kan dOwg???tapi itu adalah pengajaran buat kite semua..
kte sbgai pljr jgn nak terlalu :

  1. menggediss...
  2. merenyam..
  3. galak..
  4. lemah semangat
  5. jgn b'ckp besar
  6. jgn nak bajet sgt la
  7. over acting
  8. biler ditempat bende tue jgn nak wat bising,meludah merata-rata..
  9. jaga kebersihan
  10. tingkat kan ketaQwaan kpd ALLAH..
  11. amar makruf nahi mungkar..
ok laaa.....aku harap jgn nak wat spt yg aku dah list kat atas erkk...
ai maklum laa sebab kan bende2 yg di list kan tue laa bende tue asyik kacau jerr...
sO,jgn nak bajet2 sgt k.....kurang kan kOntroversi tingkat kan prestasi...peace no war n assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache