selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jul 4, 2011

demam dOmokUn..





salam alaik..(:

kOrang2...msti kOrang dah tengOk patung nie kan??heheh...
sje jer aku nak ckp psal domO nie...ramai yg minat kat patung nie kan??
tak t'lps aku jgak...akak ipar aku ckp menyeram kan betul anak patung nie..
tapi kan aku tngok ok sje...cute laa ngan gigi dye cm tue...
hehhehe...
kalau aku ade pakwe laa kan??aku nak suruh pak we aku beli kan yg besar2...
t'ingin sgt2...heee....ari tue g raub ade jmpe taw...
besar sgt2....tp mahal sih!!! RM45.50....huhuhu nak terberak aku tngok harge tue ...
korang nak terberak tak??kah3....erm...tpi ape bleh wat kan??
lihat jerlah patung tue...sedihh....korang tak nak belanje aku ker???
belanje laa aku weii....t'ingin sgt2 nie....tak peX2 aku nak suruh pak we aku belikan!!...
yeahh!!! bajet aku ade pak we jer kan??
sape laa yg nak kat aku nie....sOb2...
lalalalalal....ok laaa....cmpai sini sje kte citer psal domo kUn k....aku nak mimpi kan die nie..hehhe
ok bubye n wsslm....

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache