selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jun 26, 2011

ku sangka fish ball tp tut..tut..tut uwekk!!

salam alaik...(:

lalal...lame dah tak update..acece!! padahal baru 3 hari..
letih sangat2..aku baru pas kenduri...kenduri aQiqah hassan,aQil,ain n Qadeeja..
huhuh....kambing JANTAN tumpas dlm 5 ekOr..
erm tp aku tak makan pown...geli laa..
erm berbalik dgn tajuk kat atas tue..

bende tue t'jadi waktu ptg tadi dlm pkul nak dkat pukul 3..
aku nak mkn tgh hari..plak tue aku cme mkn sorang2..
erm punye la semangat aku nak mkn..
aku tambah nasik..alamk! nasik putih dah habis! terpakse laa mkn nasik goreng jer..
lantak laa...jnji nasik kan???pas tue aku tambah ayam gOreng..pas tue lgi aku tambah fish ball masak merah..
slurpss!! kecur air liur aku weii...erm dgn lfas bismillah aku pun mkn..
dgn b'selera aku mkn ayam dlu...tambah plak ngan sambal msak merah fish ball tadi..
erm pas tue plak aku pown try laa fish ball td..aku pown kunyah laa FISH BALL+nasik+ayam goreng!!
kunyah2 tp tak telan lagi..aku dah rse lain macam...asal pelik sangat rase FISH BALL tue kan??

erm sedang aku kunyah tadi tam pown dtg...erm aku pown tnye la..:

aku: tam bende ape yg masak merah nie..fish ball ker??
tam: senyum.^_^ sedap tak bende tue??
aku: =_='  erm aku t'ingt TELUR KAMBING yg mak potong kecik2 tgh hari tdi..tam nie
        telur kambing ker nie a.k.a TUT TUT TUT
tam: a'ah yah...hahhahhah dye gelak kan aku wei...
aku: =_=' =_='

aku dgn sepantas kilat aku pown muntah kan balik bende yg ader kat dlm mulut aku...
yg dah t'lps dlm perut aku buang n muntah hingga keluar dri mulut aku...
b'pinar aku rase tadi...uweekkk....bluekkkkk!!!  =_='
erm pas tue aku pown mkan laa blek bende yg aku tak siap mkn lagi..TERPAKSE laa wei..
jgn membazir...

dlm bbpe minit aku dok2 la kat ruang tamu ngan adek b'adik aku yg lain..
aku cube laa tnye kat mak..."MAK BENDE YG MASAK MERAH TUE TELUR KAMBING KER??"
mak aku pown eyer kan laa...
pas tue abg soleh tnye kat aku..yah makan ker??
aku pown citer laa dri awal hingge akhir...dye bantai gelak kan aku ngan org yg lain..

pas tue lagi,kak ngah aku yg tak paham tnye laa..asal??
abg soleh aku citer laa balik yg ape yg aku citer kat dye..ngan aku pown bantai gelak..hahahah!!
kak ngah aku ckp,nnti citer laa kat belog..entri dye "KU SANGKA FISH BALL TP TELUR KAMBING"
dye ckp lagi nnti boleh aku komen....hahhah

bende yg dye ckp tue betul2 aku ikut...hehehheh tngok laa klu2 dye komen betul2 kerr tidak kan??
ermm...sO,ape komen kOrang ???
rase2 telur kambing tue cm mane??lalalalalall LU PIKIR LAA SENDIRI!!! 
ssah aku nak terang kan!!

nie pic kambing!..mknn tue aku tak der laa..hehheh  
lalalalalal cri laa sendri kat google k....
ok laa sampai cni saje cter aku...k bubye!!  uwekkkk!!

2 comments:

  1. gendang gendut tali kecapi
    kenyang perot lain kali makan ler lagi..
    hehehe hihihi...

    ReplyDelete
  2. uishh!!! tak baik taw kekanda wat adinda macam nie...adinda murka taw...

    ReplyDelete

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache