selamat datang blogger2 sume...ahlanwasahlan...kepada copycat2 anda tidak dibenarkan untuk copy2 ayat aku ini k..walaupun anda sume sudah minta izin...hrap korunk sume pham k..amaran keras!!lagi satu jgn lupe follow aku k n aku akan follow korang balik

Followers

klik like kalu suke ^^

Jun 30, 2011

cian farah

salam alaik...(:

kOrang2 cian sangat2 kat farah...nak taw tak semalam dak2 laki rOsak kan jam dinding 
yg dye dah spOnser utk klas hari tue???uish3....kejam nyer...
klu aku jadi farah,dah lme aku sengkeh3 dak laki klas aku tue...acece bajet berani wat jer..
hehehe...aduss erm nak taw tak sebab ape smpai rOsak b'kecai jam frah tue??alaa...
biase la dak laki klas aku tue...bengang bwu pas kene dende ngan UMMI ZUE...kah3 pdan muke diaOrang..
sape sUruh diaOrang g ludah merata-rata kat tangge??eyer dOk???lalalala...
erm pas kene dende jemur ,kene plak tue calit ludahan tue !!! haahhaha uwekkk!!! geli betul..
pdan muke kOrang!!
erm pas tue ape lgi??mengamUk laa diaOrang..bising2....tendang meja laa..tendang pintu laa n macam2 laa..
cian kat pintu yg x berdOsa tue...tak ketinggalan jgak jam dinding pink frah tue....kami waktu tue tak ade dlm
klas...kami ade kat klas 4 siddiQ..sdg2 ngah b'bOrak,t'dgr bunyi pang!!!pecah kaca....
farah dah cuwak dah waktu tue...t'ingt kan jam dinding dye...
kami nak tngok kat sblah tkut plak...biar jerlah...pas tue dtg akhyar KP skolah kteorang baling jam kat klas 4
siddiQ...t'kejut kami waktu tue...ingt kan bkn jam dinding farah..sehingga lah entah sape yg balik kan jam
tue...terkejut beruk kte orang tngok jam tue....terkilan sungguh farah waktu tue....ape lagi??
menangis laa dye....akhyar plak aku sOund lah cukup2...biar pdn muke dye!! dasar tak taw malu betul..
harap jer KP tp perangai cm nauzubillah!! mule laa gubra akhyar waktu tue..
berie dye mintak maaf kat farah,,,dye ckap bkln dye yg pecah kan!!! blahh arhh weyhh...
klu bkn kor pecah kan pown,jgn laa baling plak!! hampeh pnyer jantan!!
erm cian farah weyh....!!! dah arh dye sponser mahal dOwh...RM20 inggt tue...cian dye...erm...
sape la yg pecah kan???aku hrap diaorang kne blasan yg setimpal....!!!lalala
cm aku plak yg t'lbh feeling sih!!kih3...erm k laa aku nak chOw dlu.....kpd farah sabar2 jerlah k..
dak laki klas 4 amanah mmang jahanam!! haa....kan dah t'keluar ayat yg tak sepatut nye...hhehhe k laa aku chow dlu k.....wassalam n peace nO war!!! :D

No comments:

Post a Comment

orang bagi penghargaan kepada saya

Animated Rainbow Moustache